Geen producten (0)

Lepeltje Lepeltje Amersfoort 24 mei

Lepeltje Lepeltje Amersfoort 24 mei

Lepeltje Lepeltje strijkt dit voorjaar weer neer in het mooie Amersfoort. We gaan smakelijk genieten tijdens het lange Pinksterweekend van vrijdag 22 t/m maandag 25 mei. Al je zintuigen worden geprikkeld op dit culturele foodfestival voor jong en oud. Net als vorig jaar is de toegang gratis. 

Eten
Verlekker je ook dit jaar weer aan alle mobiele foodstalls die vers en ambachtelijk eten serveren. Proef de smaak van de mobiele keukens vanuit het gehele land aangevuld met lokale Amersfoortse smaakmakers. 

Cultuur
Geniet van toffe live bands en dj’s terwijl je lekker op het grootse terras zit met een heerlijk speciaalbiertje of wijntje in de hand. Voor kinderen is er zelfs een speciaal kinderprogramma waarbij voldoende te beleven valt. 

Markt (i.s.m. Winkels op Wielen)
Vergaap je aan creatieve en ambachtelijke producten terwijl je over de markt struint. Je vindt er van alles op het gebied van mode, vintage, interieur, kunst, accessoires, kinderkleding en vrije tijd. 

Info & locatie
Lepeltje Lepeltje is tijdens het Pinksterweekend van vrijdag 22 t/m maandag 25 mei elke dag geopend vanaf 12 uur tot diep in de avond. Lepeltje Lepeltje bevindt zich op het Burgemeester Brouwerplantsoen (achter het Stadhuis) in Amersfoort. Bekijk het volledige programma op www.lepeltje-lepeltje.com. 

0 Reacties

Er is nog niet gereageerd

Reageer

Annuleren